Tips, Trucs en techniek van Podcast maken.

Met hoge kwaliteit apparatuur biedt Podcast Studio Meierijstad duidelijke en meer professionele geluidskwaliteit voor de opnames van uw podcast. Dit betekent minder ruis en interferentie, evenals een verbeterde dynamiek en helderheid in uw stem. Bovendien is het mogelijk om meer precieze aanpassingen en afstemmingen te maken voor een optimale opnamekwaliteit.

Distributie van uw Podcast

Door uw bedrijf en de diensten die u aanbiedt te bespreken in een podcast, kunt u uw merkbekendheid vergroten en uw publiek informeren over wat u te bieden heeft en door inzicht te geven in uw kennis en ervaring, kunt u vertrouwen opbouwen bij uw publiek en hen ervan overtuigen dat u de juiste persoon bent voor hen.

Promotie van uw Podcast.

Wij bieden professionele technische ondersteuning die u de hulp biedt die u nodig heeft om uw podcast op te nemen en te publiceren. Onze technische experts zullen u begeleiden bij het instellen van de apparatuur, het maken van verbindingen en het uitvoeren van tests om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt voor uw opname. Hierdoor kunt u zich concentreren op het opnemen van uw podcast, terwijl wij u de technische ondersteuning bieden die u nodig heeft.

PODCAST WORKSHOP

 Tijdens de workshop zullen een kleine groep deelnemers leren hoe ze een opname kunnen maken met professionele opname apparatuur en software. Ze zullen leren hoe ze de juiste microfoon kiezen, hoe ze een opname kunnen monteren en hoe ze hun podcast kunnen publiceren.

Podcast workshops

Onze podcast workshop in Veghel is een unieke kans om te leren hoe je een professionele podcast kunt opnemen en produceren. De workshop duurt 3 uur en is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in podcasting en die willen leren hoe ze hun eigen podcast kunnen opzetten.

 

We laten alle facetten zien op basis van tips & trics en ervaring uit de praktijk.

De workshop duurt 3 uur en bevat o.a. de volgende onderwerpen:
Tips en trucs
Techniek
Elementen van een podcast
Intro/outro/sound effects
Montage en opname
Distributie van een podcast
Marketing van een podcast

Tijdens de workshop zullen een kleine groep deelnemers (tot 8 personen) leren hoe ze een opname kunnen maken met professionele opnameapparatuur en software. Ze zullen leren hoe ze de juiste microfoon kiezen, hoe ze een opname kunnen monteren en hoe ze hun podcast kunnen publiceren.

Over ons

We zijn een team jonge ondernemers die zich graag laten horen en zien. Hierbij ondersteunen wij u graag. De initiatiefnemers van Podcast Studio Meierijstad zijn Geert van der Heijden (Vindkracht13; links) en Jeroen van de Sande (Mediahuis Meierijstad; rechts).

DIEN AANVRAAG IN